Home  
 
 
Continutul siteului www.northstar.ro - grafica, texte, fotografii si prelucrari grafice - este proprieteatea North Star SRL. Preluarea fara acordul scris al North Star SRL. este socotita contraventie, si se sanctioneaza conform legii.

Accesand sau utilizand web site-ul nostru, va declarati obligati fata de termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina si in deplin acord cu acestia. Daca nu doriti sa fiti obligati fata de aceste termene si conditii, nu va este permisa accesarea sau utilizarea site-ului. North Star SRL. isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti termeni iar aceste modificari vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe site. Accesarea si utilizarea in continuare a site-ului, se va considera ca acceptare de catre dumneavoastra a modificarilor operate in acesti termeni.

Intregul continut al site-ului www.northstar.ro este protejat prin legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este North Star SRL. Aveti permisiunea de a printa sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale serviciului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

Orice alta copiere, redistribuire, retransmitere sau publicare a oricarui material descarcat este strict interzisa fara consimtamantul expres scris al North Star SRL.

De asemenea, este in mod expres interzis sa copiati si sa publicati materiale din cadrul site-ului www.northstar.ro, pe alte site-uri Internet care permit acest lucru, chiar daca acestea au un scop non-comercial.

In continuare, va declarati de acord sa nu modificati sau sa stergeti orice anunturi, articole, sau orice alt gen de informatii provenite de la materialele descarcate din site-ul www.northstar.ro.

Datorita caracterului specific de permanenta modificare a continutului siturilor web, North Star SRL. isi declina orice responsabilitate privind nerespectarea drepturilor de autor de catre vizitatorii site-ului nostru. Nu exista nici o posibilitate tehnica de a verifica daca un material transmis de catre vizitatorii nostri incalca aceste drepturi, decat in cazurile absolut evidente. De aceea, va rugam sa ne semnalati imediat, daca vreunul din materialele publicate in cadrul site-urilor www.northstar.ro incalca un astfel de drept, pentru a-l elimina in timp util.
 
genti-voiaj_genti-sportgenti-business_genti-laptopgenti-medicale-accesoriigenti-medicale-profesionale genti-business_genti-laptop HomePreturi